Aprovizionare sustenabilă

Nu ne ocupăm doar să facem cafeaua să aibă un gust excelent, ne asigurăm și că ne aprovizionăm din surse sustenabile și tratăm cu grijă comunitățile de fermieri.

Rainforest Alliance

imageSuntem conștienți că, pentru a avea o afacere sustenabilă, este nevoie să investim într-un lanț de aprovizionare sustenabil, asigurându-ne că boabele noastre de cafea sunt cultivate într-o manieră care protejează mediul înconjurător, iar comunitățile care cultivă cafeaua pot prospera. 

Rainforest Alliance este o organizație non-profit, care lucrează pentru a crea un viitor în care oamenii și natura pot prospera în armonie. 

Lucrând alături de grupuri diverse, inclusiv fermieri, companii, consumatori și alții, Rainforest Alliance construiește o alianță pentru a îmbunătăți standardele de viață, pentru a proteja biodiversitatea, pentru a amplifica vocea fermierilor și a comunităților forestiere, dar și pentru a-i ajuta pe aceștia să facă față și să se adapteze schimbărilor climatice. 

icon

Am fost prima cafenea din Marea Britanie care s-a angajat să se aprovizioneze cu boabe de cafea care provin în proprție de 100% de la ferme certificate Rainforest Alliance™, încă din 2008.

imageDe la începutul parteneriatului nostru cu Rainforest Alliance, am lucrat împreună pentru a aborda unele dintre cele mai presante aspecte cu care se confruntă planeta astăzi, prin schimbarea modului în care ne ocupăm de procesele de producție, ne aprovizionăm și exploatăm resursele naturale.  

Fiecare fermă certificată Rainforest Alliance trebuie să îndeplinească standarde stricte pentru condiții mai bune în procesul de cultivare și pentru lucrători, dar și pentru a asigura protecția mediului natural.  

Această abordare ne ajută să ne asigurăm că toată cafeaua și cacaua pe care le folosim în băuturile noastre au fost produse într-un mod responsabil și sustenabil.  

Așa că poți avea încredere că sprijini fermierii și comunitățile forestiere care au grijă de resursele noastre naturale, de fiecare dată când alegi să bei Costa Coffee, provenită din ferme certificate Rainforest Alliance.